Sedan starten av mordmysterium har det blivit en succé bland företag och privatfester för alla som gillar Cluedo. Tidigare fanns det bara teatersällskap som reste runt och spelade upp
mordmysterier. Många satt och pratade och hängde inte riktigt med i historien.

I våra mordgåtor har alla en egen karaktär och deltar själva i hela mordmysteriet. Varje deltagare spelar sin egen roll, har sina egna uppdrag och hemliga ledtrådar. Under middagen uppstår ständigt nya dråpliga inslag som kärleksaffärer, spontana tal, köp & handel och kanske till och med ett MORD. Det gäller att ta reda på så mycket information som möjligt under middagen för att kunna lista ut vem mördaren är. Kanske är det DU som är kvällens mördare. Hela aktiviteten leds av en eller flera professionella instruktörer som också har en roll i mordgåtan.

Mordmysterium används för att skapa teamkänsla, stimulera, motivera, eller helt enkelt för att roa.

Eftersom varje grupp är unik och har speciella mål med sitt arrangemang så kan vi även anpassa innehållet under kvällens gång efter Era specifika behov och förutsättningar. Grunden ska vara en lättsam aktivitet där man själv väljer sin nivå på deltagande.

Syftet med vår aktivitet är möjligheten att kliva ur vardagen och att få nya upplevelser tillsammans. En lyckad aktivitet svetsar samman gruppen och kan bli det där dråpliga eller underbara som tål att plockas fram åratals framöver. Och den som löst en mordgåta med sina arbetskamrater får inte bara med sig ny kunskap om gruppen, utan också om sig själv. Om inte annat, lär man sig i alla fall hur högt man kan skratta ihop.

På senare tid har det dykt upp flera företag med liknande koncept. Vi var först i Sverige och vill du uppleva originalet har du hamnat rätt.

Mordmysterium Sverige AB är Sveriges största leverantörer av mordgåtor för kick off, konferens, teambuilding och fest. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Norrköping och Sundsvall men arrangerar mordgåtor, utan mellanhänder, över hela Sverige. Det gör att vi alltid kan garantera ett professionellt evenemang till ett bra pris.

Mordmysterium Sverige AB har sedan 2004 jobbat heltid med att underhålla företag och privatpersoner. Företaget var först i Sverige med detta koncept vilket borgar för bra kvalitet. Detta tillsammans med en extrem noggrannhet och ett stort engagemang gör att ni kan känna er trygga när ni bokar er nästa aktivitet hos oss. Så om ni vill har originalet har ni kommit rätt.

Sedan start har vi haft över 90.000 nöjda kunder och vi är ca 30 personer som jobbar och löser Mordgåtor runt om i hela Sverige. Vi är några på kontoren samt ett gäng erfarna skådespelare och eventledare som kommer ge er bästa möjliga upplevelse.

Du hittar mer info om Mordgåta på www.mordmysterium.se.